Ana Sayfa
24 Nisan 2021 ( 899 izlenme )
Reklamlar

WhatsApp’ta skandal Atatürk mesajları: Milleti Kemal ile putla rahatsız etmeyin

Konya’da bir lisenin WhastsApp ödev grubuna okulun tarih öğretmeni tarafından 23 Nisan’ın önem ve değerini anlatan Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bir video atıldı. Gruptaki bir veli ise öğretmene Burası ödev grubu değil mi Mustafa Ke malın ne işi var burada” ifadelerini yazdı. Öğretmen veliye yanıt verse de “Öğretmenlik yapın beyin yıkamayın” tepkisiyle karşılaştı.

Odatv’de yer alan habere göre, Türkiye 23 Nisan’ı pandemi gölgesi altında kutlamaya çalışırken Konya Sarayönü Şehit Ramazan Akyürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin ödev WhatsApp grubunda Mustafa Kemal karşıtı mesajlar ortaya çıktı.



“Burası ödev grubu değil mi Mustafa Ke malın ne işi var burada” ifadelerini yazan F.G.’ye tarih öğretmeni yanıt verse de “Öğretmenlik yapın beyin yıkamayın” tepkisiyle karşılaştı.     



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Halil Konakçı hakkında suç duyurusunda bulununca Zafer Partisi Madımak'la tehdit edildi. Ümit Özdağ'dan zehir gibi yanıt geldi Elektrikte indirim oyunu ‘Vatandaşa ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar’ Ülkenin getirildiği noktaya bakın. Mültecileri buraya getirilenler mutlu musunuz Hakan Ural’ın Kanal İstanbul ve Montrö yorumu alay konusu oldu