Ana Sayfa
16 Ekim 2021 ( 392 izlenme )
Reklamlar

Yandaş Takvim'in eski haber müdüründen bomba itiraflar

Yandaş; A Haber, Takvim gibi medya organlarında yıllarca yöneticilik yapan, şimdilerde Erdoğan'ın yeğeni Cengiz Er'in SüperHaber isimli internet sitesine "özel haberler" yapan Mevlüt Yüksel AKP iktidarını topa tuttu. Facebook üzerinden açıklamalarda bulunan Yüksel daha sonra paylaşımını sildi.

Yandaş A Haber'de muhabirlik, Takvim gazetesinde haber müdürlüğü yapan Mevlüt Yüksel'den bomba itiraflar geldi.

Yüksel, Facebook'tan yaptığı paylaşımda AKP iktidarını topa tuttu. Yüksel daha sonra da bu paylaşımını kaldırdı.

ERDOĞAN'IN EKONOMİ SÖZLERİNİ 'Tİ'YE ALDI

Paylamında, "kötü günler geri mi geliyor?" diye soran Yüksel, " Hızla büyüyen ve kalkınan Türkiye'de inanılmaz olaylar dönüyor..." ifadeleri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "ekonomi iyi" ile ilgili sözlerini 'ti'ye aldı.

"İŞADAMLARININ MALLARINA ÇÖKÜLÜYOR"

Yüksel, "Halk her geçen gün artan pahalılık altında eziliyor. Dolar, euro ve altın giderek artıyor. Tüm bu olumsuzluklara bir de adalet sisteminde yüksek yargı mensuplarının olduğu; rüşvet, rant ile menfaat çeteleri, mağdur olan işadamlarının mallarına çöküyor ayrıca talan edilmesine yardımcı oluyorlar" dedi.

"FETÖ'DEN DAHA AĞIR HUKUKSUZLUKLAR YAPILIYOR"

Yargıda çetelerin olduğunu, yargının FETÖ döneminden kötü olduğunu iddia eden Yüksel, "Yargıdaki inanılmaz büyük ve organize çete, FETÖ'den daha ağır hukuksuzluklar yapıyor. Hiçkimse, medya dahil buna ses çıkar(a)mıyor. Başta İstanbul olmak üzere her yerde, trafik yolları, adaletsizlikler ise yargıyı tıkıyor" dedi.

"HALK DEVLETTEN ÜMİDİNİ KAYBEDİYOR"

Halkın ümidini kaybettiğini belirten Yüksel, "Halk giderek devletten yana ümidini kaybediyor... Peki bütün bunlar neden oluyor? Kimlerin işine yarıyor? Bekleyip göreceğiz.." ifadelerini kullandı.

Yüksel 14 Ekim'de yaptığı paylaşımı ise daha sonra kaldırdı.

İşte Yüksel'in yaptığı o paylaşım:

UMUT EMRE GÖKBULUT / KRT WEB



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan Balıkesir'de konuştu: Bu kardeşiniz başta olduğu sürece faiz her ay inecek Mansur Yavaş sözünde durdu AKP’li belediye ‘tasarruf için’ toplu taşıma hatlarını kaldırdı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na. Utanmaz. Yüzsüz. Terbiyesiz herif