Ana Sayfa
03 Mart 2020 ( 1330 izlenme )
Reklamlar

Yeni Akit’ten Türk Ordusuna hakaret!

Yeni Akit gazetesinin bugün “Şarap kokan maşalardan barut kokan paşalara” başlığıyla çıkması sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesinin manşet haberinde “Şarap kokan maşalardan barut kokan paşalara” ifadelerine yer vermesi sosyal medyada büyük tepki çekti.

"PEYGAMBER OCAĞI ASLINA RÜCU ETTİ"

Muhammed Uzun imzalı haberde “Şarap kokan ‘maşa’lar tarihe gömülürken, barut kokan ‘paşa’lar tarih yazıyor. Geçmişte, ‘irtica birinci tehdittir’ diyen, terör örgütünün eylemlerini ise BBG evi gibi gözetlemekten öte gitmeyen, peygamber ocağında ‘alkol’ü bir meziyet gibi gösteren ve milli iradeyi ayaklar altına alan FETÖ’cü28 Şubatçı kafadan arındırılan TSK, hem sınırda hem de Suriye’de terör unsurlarına kan kusturuyor. Peygamber Ocağı aslına rücu etti. Darbeci zihniyetten kurtulan ve özüne dönen TSK, dosta güven, düşmana korku salıyor” ifadelerine yer verdi.

"EMPERYALİZME HİZMET EDERLER"
 
Sosyal medya kullanıcıları Türkiye’nin ilk Genelkurmay Başkanı Fevzi Çakmak Paşa sofu olarak bilinirdi ayrıca İslamcılar, ordumuzun subaylarını aşağılayarak FETÖ’cüler gibi emperyalizme hizmet eder yorumunda bulundu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Milyonlar merak ediyordu! Bakan Selçuk okulların açılacağı tarihi duyurdu CHP'li Yavuzyılmaz: Milli Piyango'da çekilişleri ABD'li bir firma yönetiyor Turhan Çömez ortaya çıkardı. Kaşla göz arasında IMF'den para alınmış. Bakan Nebati kendi ağzıyla itiraf etti AKP’li eski vekil Gökçen Özdoğan Enç, isim vermeden Özgür Özel’i mezarla tehdit etti..