Yılmaz Özdil'den bomba İzmir açıklaması: Ortalama zekaya sahip herkes...

891 izlenme 31 Ekim 2020
Reklamlar
İzmir'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremle ilgili SÖZCÜ gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz Özdil, "İzmir için çok endişeliyim. AKP vahşi bir inşaat şehvetiyle bina dikiyor. Neden gerekli önlemler alınmıyor" ifadelerini kullandı.

İzmir'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremle ilgili SÖZCÜ gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz Özdil, "İzmir için çok endişeliyim. AKP vahşi bir inşaat şehvetiyle bina dikiyor. Neden gerekli önlemler alınmıyor. 99 depreminden sonra ortalama zekaya sahip herkes önlem alır" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Özdil, Bizim TV'de Lale Özan Arslan'ın konuğu oldu.

"ORTALAMA ZEKAYA SAHİP HERKES..."
 
İzmir’de meydana gelen büyük depremle ilgili Özdil, şu ifadeleri kullandı;

İzmir için çok endişeliyim. AKP vahşi bir inşaat şehvetiyle bina dikiyor. Neden gerekli önlemler alınmıyor? 99 depreminden sonra ortalama zekaya sahip herkes önlem alır. Bilim insanları haykırarak deprem uyarısı yapıyor. İnsanlar ölmüş kimsenin umurunda değil.

"BAYRAKLI VE KARABAĞLAR DİYE İLÇE YOKTU"

"Bayraklı diye bir belediyemiz yoktu bizim İzmir'de. Aynı şekilde Karabağlar diye bir belediyemiz de yoktu. AKP birtakım ilçeleri bölerek Konak'tan bir parça, Karşıyaka'dan bir parça, Bornova'dan bir parça alarak Bayraklı diye bir ilçe yarattılar. Karabağlar yoktu, Konak'ın bir bölümünü bölerek, ilçe yaptılar. Bunların hepsinin yapılma sebebi, buralarda oturan insanları kendilerine yakın bulup, bu belediyeleri kapıp hiç olmazsa İzmir'den, "buralarda bir inşaat faaliyeti başlatır mıyız" sevdasıyla yapılmış ilçeler bunlar. Dönüp baktığınızda herkes biliyor ki, Bayraklı diye bir ilçe yok. Bayraklı'nın ilçe yapılmasının odağı, AKP'nin orada inşat faaliyeti yapma sevdası. İzmir balkonlar şehridir. Balkonsuz, camdan kuleler yaptılar Bayraklı'ya. İzmir'e yakışmayan bir takım görüntüler oluşturdular. Bu oluşturulan ilçelerin tek nedeni inşaat ve rant sevdasıydı. Gerçekten üzgünüm. Dilimizde tüy bitti"

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Asgari ücret zammı için ilk teklif Türk-İş'ten geldi ‘Kimseyi işten çıkarmayacağım’ demişti: MHP’li başkan 62 kişinin işine son verdi! Enkaz altında kalan vatandaşı telefonla arayıp dalga geçtiler. Yakalayın bu şerefsizleri Ali Babacan tarih verdi! "Söyleyeceğimiz çok şey var! Milletin gözüne bakacak yüzleri yok!"