Ana Sayfa
10 Aralık 2021 ( 1235 izlenme )
Reklamlar

Yılmaz Özdil'den sürpriz İmamoğlu paylaşımı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İBB'ye yönelik sözlerine tepki gösterdi. Gazeteci Yılmaz Özdil de İmamoğlu’nun açıklamalarını alıntılayarak, “İmamoğlu’nu işte bu yüzden çok seviyoruz” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3. doz koronavirüs aşısı olmasının ardından hastane önünde açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun TBMM'deki bütçe görüşmelerinde İBB'ye yönelik sözlerine tepki gösterdi.

“455 TANESİNİN PKK VE KCK KAYDI VAR”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan personel alımları ile ilgili iddialarda bulunmuştu.

İBB'ye yaklaşık 33 bin kişi alındığını belirten Soylu, "Bu 33 bin kişiden 12 bin kişiye ancak bakıldı. 455 tanesinin PKK ve KCK kaydı var. 80'inin DHKPC, 20'sinin MLKP, 2'sinin MKP kaydı var ve diğerlerinin kayıtlarını da gönderebilirim" demişti.

“GELİP O 575 KİŞİYİ ALACAKLAR SANDIM”

İmamoğlu, “Ne demiş sayın bakan? İBB'de çeşitli terör örgütlerine mensup 575 kişi çalışıyor dedi. Yani 86 bin iBB çalışanını zan altında bırakıyor. Bu ilk değil. Ben ilk gün cevap verecektim ama bekledim. Gelip o 575 kişiyi alacaklar sandım. Terör örgütü üyesiyse gelip tutuklayacak sonuçta. Yalanı konuş, iftirayı at, köşene çekil. Meclisteki tutumu tavrı, davranışları, kavga etme biçimi, psikolojik ruh hali açısından burdan çağrı yapıyorum. Ciddi bir öneride bulunuyorum. Ciddiye alınsın istiyorum. Bağımsız sağlık kuruluşları gelsinler ve bu psikolojisi ciddi şekilde bozulmuş sayın bakanla ilgili analiz yapsınlar. Çünkü Türkiye'nin bu kadar önemli bir kurumunun başındaki insan bu haldeyse, İçişleri bakanlığımız tehlike altında demektir. İçişleri Bakanlığı değerli bir makam. Sağlıklı ve rasyonel bir biçimde yönetilmesi şarttır. Allah milletimizi onun gibi yöneticilerden korusun. “

ÖZDİL: İŞTE BU YÜZDEN ÇOK SEVİYORUZ

Gazeteci Yılmaz Özdil de sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj paylaştı. İmamoğlu’nun sözlerini alıntılayan Özdil, “Şehrine, vatandaşına, mesai arkadaşlarına sahip çıkan, kendisine emanet edilenleri gözü gibi koruyan Ekrem İmamoğlu’nu işte bu yüzden çok seviyoruz, işte bu yüzden kendisine oy verdiğimiz için onur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Efsanevi sanatçı Cüneyt Arkın'dan andımız paylaşımı. Öyle bir başlık koydu ki düşüncelere dalacaksınız Erdoğan'a yakın iş insanı fena patladı AKP'li Kemal Unakıtan'ın deprem vergisi sözleri tekrar gündemde Belediye başkanına akılalmaz tuzak. Aracındaki değişikliği fark edip görüntüleri izleyince şoke oldu