Ana Sayfa
28 Şubat 2024 ( 32 izlenme )
Reklamlar

Yunan lider Miçotakis: Yunan adalarında Türklere vize kolaylığı martta başlayacak

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türklere 10 Yunan adasında uygulanacak vize muafiyetinin mart ayında başlayacağını açıkladı. Türk turistlere 10 adaya girişte vize kolaylığı sağlanacak bu uygulamanın marttan itibaren başlaması planlanıyor. Başbakan Miçotakis, bu anlaşmanın sürekli olacağına inandığını ifade etti.

Bu anlaşma ile Türk vatandaşları, turistik seyahatlerinde belirtilen 10 Yunan adasına vize almadan girebilecekler. Anlaşmanın tüm ilkbahar ve yaz boyunca geçerli olması planlanıyor. Bu gelişme, Türk turistlerin Yunan adalarına daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlayacak ve turizm sektöründe hareketlilik yaratabilecektir.

Başbakan Miçotakis ayrıca Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkilerin normalleştiğini, ticaretin artırılması için diyaloğun geliştirildiğini ve düzensiz göçmen sorununda işbirliğinin güçlendiğini vurguladı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Millet İttifakı belediyelerinden ortak açıklama Kılıçdaroğlu'ndan kendisine hakaret eden genç kıza mektup Dondurucu soğukta ucuz yağ kuyruğu Selçuk Tepeli, Yeniden Kuruluş Anayasası olacak diyen AKP'liye canlı yayında ağzının payını verdi