Ana Sayfa
10 Haziran 2020 ( 2821 izlenme )
Reklamlar

Yunanistan'ın 'Savaşa hazırız' açıklamasına Bakan Akar'dan flaş yanıt!

Yunanistan’ın “Savaşa hazırız” açıklamasına Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “O bir dil sürçmesidir. Yunanistan’ın Türkiye ile savaşmak isteyeceğini matematiksel olarak, ben askerlik noktası nazarında doğru olmadığının altını çizmek istiyorum” ifadeleriyle karşılık verdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Akar, Yunanistan’ın son günlerde yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Akar, Yunanistan Genelkurmay Başkanı’nın “Savaşa hazırız” açıklamasına cevaben, “O bir dil sürçmesidir. Yunanistan’ın Türkiye ile savaşmak isteyeceğini matematiksel olarak, ben askerlik noktası nazarında doğru olmadığının altını çizmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ümit Özdağ'dan Soylu'ya: Erkeksen orda bekle Erdoğan’dan emeklilikte yaşa takılanları kızdıran cevap Yılmaz Özdil deprem bölgesinde yaşanan medya skandallarına isyan etti: Hükümete yalakalık yapayım derken tarihin en büyük vebalini alıyor Demet Akalın son zamlardan sonra Erdoğan'a böyle seslendi: Abi yeter yeter