13 yaşındaki kız çocuğuyla evleniyordu! Görüntüler çıkınca...

2324 izlenme 04 Eylül 2019
Reklamlar
İran'da 13 yaşındaki bir kız çocuğunun düğün görüntüleri sansasyon yarattı. Küçük kız, Kohgiluye ve Buyer Ahmed eyaletinde kendisinden 15 yaş büyük bir adamla evlendirilirken, düğün görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Tepkiler üzerine evliliğin iptal edildiği ifade edildi.

Gazeteci Masih Alinejad, sosyal medya hesabı üzerinden 13 yaşında bir kız çocuğunun, kendisinden 15 yaş büyük bir adamla evlendirildiğine dair görüntü ve fotoğrafları paylaştı.

DHA’nın haberine göre; videoda 13 yaşındaki kız çocuğu, 28 yaşındaki adamla yan yana otururken görülüyor. Alinejad, sosyal medyada defalarca paylaşılan ve tepki yağan görüntülerin ardından, evliliğin iptal edildiğini duyurdu.

ALİNEJAD PAYLAŞIMINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ

“İşte bu sosyal medyanın gücü. Ancak yasal sistem, hâlâ erkeklerin küçük çocuklarla evlenmesine izin veriyor. Bu arada, ben bu videoyu paylaştıktan sonra damat bana tehditler savurdu.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sokak röportajında pes dedirten sözler: Kadınlar elektriksiz bir şey yapmıyor, bu lükstür İçişleri Bakanlığı'ndan Ekrem İmamoğlu açıklaması. Ellerine soruşturma açılmıştı Fatih Altaylı'dan ortalığı karıştıracak sözler! AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı'ya böyle seslendi CHP lideri Özel'den iddialı çıkış: Bu 5 büyükşehri alacağız