Ana Sayfa
13 Mayıs 2023 ( 1809 izlenme )
Reklamlar

"78 yaşındaki annemi evden aldılar" diyen ünlü yorumcu Önder Özen, kime oy vereceğini açıkladı

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de görev yapan ünlü futbol yorumcusu Önder Özen, seçimlere az bir zaman kala yaptığı paylaşımlarla sosyal medyayı salladı. "2 yıl önce 78 yaşındaki annemi yazdığı bir yorum için evden alıp emniyete götürdüler" diyen Özen, milletvekili seçiminde Türkiye İşçi Partisi Sözcüsü Sera Kadıgil'e oy vereceğini açıkladı.

Uzun yıllar Fenerbahçe'de teknik ekipte görev yaptıktan sonra Beşiktaş'ta sportif direktör olarak çalışan Vole'nin ünlü yorumcusu Önder Özen, seçimler öncesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündem oldu.

"ANNEMİ EVDEN ALDILAR"

Önder Özen Tweet serisinin ilk paylaşımını, "2 yıl önce 78 yaşındaki annemi (22 yıl MEB'de devlet hizmeti vardır) evden alıp emniyete götürdüler. İfadesini aldılar. Suçu 45 yerden maaş alan bir milletvekilinin gazeteye konu olan haberinin altına yorum yazmakmış. Bir de utanmadan uzlaşma için para istediler. Avukat arkadaşımla dosyayı inceledik. Kendi kendime sordum; Adalet bunun neresinde?" ifadeleriyle yaptı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'sigara' açıklaması "İzolasyonlu sedye" görüntülerine Bakan Koca'dan uyarı Kılıçdaroğlu'nun adını vermediği "skandala karışan bakan" belli oldu Yakalandığı söylenen Sedat Peker'den saatler sonra ilk açıklama