Akaryakıt zamlarıyla böyle dalga geçtiler: Erdoğan, Erdoğan, Erdoğan...

847 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
Akaryakıta zam üstüne zam gelmesinin ardından vatandaşlar tepki göstermeye devam ediyor. Vatandaşlar popüler video oluşturma ve paylaşma uygulaması olan TikTok’tan fahiş akaryakıt fiyatları ile dalga geçti.

Akaryakıta yapılan peş peşe zamlar sürücüleri isyan ettirmeye devam ediyor. 8 Ocak 2022 tarihinde benzine 63 kuruş, motorine 94 kuruş zam gelmiş ardından da LPG otogazda 29 kuruş zam yapılmıştı. Son alınan bilgiye göre ise Çarşamba günü motorine yine büyük bir zam gelmesi bekleniyor. Bu zamla birlikte motorinin litresi tüm zamanların rekorunu kıracak ve 14 lira 20 kuruşu aşacak.

Vatandaşlar akaryakıAkata yapılan zamlara TikTok’tan tepki gösterdi. Paylaşılan bir videoda artan fiyatları işaret eden akaryakıt çalışanları ardından "Erdoğan, Erdoğan, Erdoğan" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ahmet Türk ve Leyla Güven'in cezaları onandı Bir büyükşehirde dengeleri değiştirecek hamle! CHP lehine çekildiğini açıkladı Prof. Dr. Ahmet Ercan: İstanbul’a deprem bir gelecek, 3 yıl yer yerinden oynayacak Katar'la Su Kaynaklarımız İçin Şok Antlaşma!