Ana Sayfa
24 Şubat 2022 ( 277 izlenme )
Reklamlar

Akaryakıta büyük zam bekleniyor

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri harekat başlatması sonrası piyasalar altüst oldu. Bununla birlikte cumartesi günü benzine, salı günü de motorine 1 TL zam gelmesi bekleniyor.

Rusya’nın Ukrayna’ya askeri müdahalesi, piyasaları vurdu. Brent petrol, 100 dolara dayandı. Dolar, 14 TL’yi aştı. Buna bağlı olarak cumartesi günü benzine, salı günü de motorine 1 TL artış bekleniyor.

Sektör kaynakları, zammın bugünkü verilere göre hesaplandığını belirterek, “Piyasada, fiyatlar yukarı yönlü hareket ediyor. Dolar, Brent petrol ve  uluslararası piyasalarda ürün fiyatı (benzin ve motorin) artıyor. Bu durum daha yüksek artışları tetikleyecek potansiyeli de barındırıyor ” dedi. 

Olası zamla birlikte benzin fiyatı 16 TL 24 kuruşa çıkacak, tüm zamanların rekorunu kıracak.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker bir biri ardına dört tweet attı Faiz kararının ardından ekonomistlerin hepsi ağız birliği etmişçesine başımıza örülen çorabı açıkladı Şevval Şahin bu soruları bilemeyince stüdyoyu terk etti! Atatürk, İstiklal Marşı, Türkiye kaç bölge? ve Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz? Erdoğan'a bir yetki daha | Hepsini o belirleyecek