Ana Sayfa
07 Aralık 2020 ( 753 izlenme )
Reklamlar

Akaryakıta sessiz sedasız zam yapıldı

Türkiye'nin pazar payı önde gelen bazı akaryakıt dağıtım şirketleri, cuma gününü cumartesiye bağlayan gece aracı benzin ve motorine, TÜPRAŞ çıkış fiyatları değişmemesine başka biriki kuruş yer zamında ortaya çıktı.
 
Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberine göre, benzin ve motorin fiyatları, en son Kasım ayında arttı. 25 Kasım'da benzin 37 kuruş, ertesi gün de motorine 28 kuruş zam yapıldı. Motorinde, 5 kuruşluk zam gereksinimi de “eşel mobil” sistemi işletilerek, ÖTV'den karşılandı. Bu zamlar kamuoyu ile paylaşıldı.

CUMA GECESİ ZAMMI
 
Türkiye'nin pazar payı önde önde gelen bazı akaryakıt dağıtım şirketleri, cumayı cumartesiye bağlayan gece benzin ve motorin fiyatlarında birkaç kuruşluk artış yaptı. Bu zam, kamuoyu ile paylaşılmadı.

Diğer dağıtım şirketlerinin de bu hafta benzer adımı atabileceği belirtiliyor.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt tanıtıyor takip ediyor.

Peki, TÜPRAŞ çıkış fiyatları değişti mi? Sektör kaynakları, TÜPRAŞ çıkışlı fiyatlarda bir değişiklik olmadığını, bazı akaryakıt dağıtım şirketlerinin bularının diplerini ve pompa satış fiyatlarına yansıttığını söyledi. Diğer dağıtım şirketlerinin de bu hafta benzer adımı atabileceği belirtiliyor.

Kaynak: Patronlardünyası

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yılmaz Özdil Erdoğan'ın seçtiği kurbanı açıkladı AKP beş yılda Yalova'nın üç katı büyüklüğünde taşınmaz sattı AKP'li vekil koronadan hayatını kaybetti Prof. Dr. Ahmet Ercan'ın "Depremde yoksullar ölür, zenginler ölmez" sözleri sosyal medyada gündem oldu