Ana Sayfa
26 Ekim 2020 ( 1160 izlenme )
Reklamlar

AKP’li belediye başkanından laikliği boykot çağrısı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransız mallarını boykot çağrısının ardından Afyonkarahisar Sandıklı ilçesinin AKP'li belediye başkanı Mustafa Çöl skandal bir paylaşıma imza attı. Boykot arasında laikliği ilk sıraya koydu arasında elde edilecekler.

AKP'li belediye başkanından laikliği boykot çağrısı!

Çöl, Erdoğan'ın boykot destek vermek için sunduğu Fransız malları için bir boykot listesi paylaştı.

Çöl'ün paylaştığı listenin başında ise 'laiklik' yer alıyor.
 
Çöl paylaşımında “Sn Cumhurbaşkanımız Fransız malları ile ilgili boykot çağrısı yaptı. Bize de uygulamak düşer. Listede eksik marka aklınıza gelen lütfen ekleyin ”dedi. Gelen tepkiler üzerine ise “Aramızda kadar Fransız varmış böyle… Bir #Boykot dedik, hemen saldırmışlar.” yanıtını verdi.
 
Mustafa Çöl'ün paylaştığı görseller şöyle:

Boykot



Mustafa Çöl, 31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerde AKP'nin Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanı Adayı olmuş ve değilti.

Görüntünün olası içeriği: ‎şunu diyen bir yazı '‎MUSTAFA ÇÖL @mustafacol_ Sn Cumhurbaşkanımız Fransız malları ile ilgili boykot çağrısı yaptı. Bize de uygulamak düşer. Listede eksik marka varsa aklınıza gelen lütfen yoruma ekleyin. CHANEL Onduline® CITROEN Chrintian LacmrE's 0 bledine legrand 留 SIVENCNT FRED *......L.. DECATHLON DECATHLON PEUGEOT elf evian arcopal MNELLN AA KPM Fransızmı Asla Estc Français Jamais rench, Never سله legrand MATESAN Mertin Gerin GÜVENLİGİ HAREKETİ Fransızmı Asla Jamais French, Never عله ÖS 3:40 26 Eki 2020 GIDA MAREKETI 5,5B 3,6 kişi bu konu hakkında Tweetliyor‎'‎

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Alparslan Türkeş'in oğlunun babası için düzenlediği törene saldırı! Sedat Peker'in ifşalarının ardından ifade değiştirdi: 'Beni çıkarın' şantajı Sedat Peker'den derin mesaj. Fırtına öncesi sessizlik mi Ali Erbaş'tan 'Atatürk'e lanet' yanıtı