AKP'li İBB Meclis Üyesi Muhammet Kaynar ucuz ekmek kuyruğuna girenler için vicdansızca söz söyledi! Onlar fotoğraf çektirmek için kuyruğa giriyor

996 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
AKP'li İBB Meclis Üyesi Muhammet Kaynar, vatandaşların daha ucuz ekmek almak için Halk Ekmek büfeleri önünde uzun kuyruklar oluşturmasına kurgu dedi. Kaynar'ın "onlar fotoğraf çektirmek için kuyruğa giriyor" sözleri büyük tepki topladı.

İBB'nin AKP'li Meclis Üyesi AKP'li Muhammet Kaynar, ucuz ekmek almak için Halk Ekmek büfeleri önünde oluşan kuyrukların kurgu olduğunu savundu. Kaynar, "Kuyrukta bekleyenler Ekrem Beyin görüntü almasını bekliyorlar" dedi. 

CNNTürk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu 'Tarafsız Bölge'ye telefonla bağlanan Kaynar, İstanbul ve Ankara'da belediyeye ait ekmek büfeleri önünde oluşan kuyrukların kurgu olduğunu ve CHP'li belediyelerin bunu bilerek yaptığını söyledi. 

Eski CHP Milletvekili Dursun Çiçek'in "Muhammet Bey siz bir vatandaş olarak bir saat bekler misiniz?" sorusu üzerine Kaynar, "Bu bekleyenlerin ekmek beklediğinden emin misiniz?" diye konuştu. 

Kaynar'ın açıklamalarına vatandaşlardan da tepki vardı.

İşte o mesajlar:







Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meteoroloji'den 7 ile yoğun kar yağışı uyarısı Çağrıya uymayan yaşlılar sokağa çıkmaya devam ediyor Gereğini yapıyor Ahmet AKP’ye veryansın etti. Gemiyi terk etmeye başladılar Oyuncu Uğurtan Sayıner hayatını kaybetti