AKP'li şahıs partisini eleştirenleri dövmeye kalktı

631 izlenme 06 Ekim 2022
Reklamlar
Üsküdar Meydanı'nda sokak röportajı yapan bir grup, yoldan geçen bir adamın saldırısına uğradı. AKP'nin eleştirilmesine tepki gösterip, ekibin üzerine yürüyen şahıs, "Bak Üsküdarlıyım he, akıllı olun. Kimden izin aldınız" diyerek tehditler savurdu.

Haberlercom'da yer alan bilgilere göre, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde kaydedilen bir görüntü, izleyenleri hayrete düşürdü. Sokak röportajı yapan kişi, Üsküdar Meydanı'nda bir gençle konuşmaya başladı. Ülkenin durumu sorulan genç, gidişatı ve hükümeti eleştirmeye başladı. 

O sırada yoldan geçen bir adam konuşulanlara tepki göstererek, "Neyin peşindesiniz? Bak Üsküdarlıyım he, akıllı olun. Kimden izin aldınız? Göster gazeteci kimliğini. Bırakın bu işleri. Bu röportajı yapmaya hakkın yok. Hiçbir şey değilsiniz. Pabucumun gazetecileri." dedi. Saldırıya uğrayan ekip ise şahsa böyle bir şey yapmaya hakkının olmadığını söyledi.

TEHDİT ETTİ

Bağıra bağıra konuşan şahıs daha sonra çekim yapan ekibi "Bak çağırırım şimdi milleti" diyerek tehdit etti. Hakaretlerin havada uçuştuğu tartışmada tansiyon epey yükseldi. Burun buruna gelen şahıslar, daha sonra araya giren diğer vatandaşlar tarafından ayrıldı.
Yaşanan gergin anlar, röportajı çeken kameraman tarafından anbean kaydedildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

BOTAŞ her eve gelecek doğal gaz faturasının kaç TL olacağını açıkladı Sedat Peker'in hedefindeydi: AKP'li Korkmaz Karaca, Sezgin Baran Korkmaz için çocuklara teşekkür ettiriyor Eski bakanın itirafının ardından gündeme bomba gibi düşen sözler: Erdoğan'ın her şeyden haberi vardı! Flaş dolar tahmini: Ne zaman 17 TL'yi geçecek?