AKP'nin 'Yeliz'i ile Ahmet Hakan birbirine girdi

2351 izlenme 14 Şubat 2022
Reklamlar
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ile Yeliz lakaplı AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı arasındaki kavga sertleşiyor. Son olarak Yeliz, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla Hakan'ı hedef aldı.

Geçtiğimiz günlerde Yeliz lakabıyla bilinen AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, katıldığı bir televizyon programında son zamlardan CHP'yi sorumlu tutmuş, Çamlı'nın sözleri birçok kesiminden tepki çekerken; bir eleştiri de Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'dan gelmişti. 

Hakan, '' Bin AK Parti karşıtı, bin eylem yapsa... Bu kişinin AK Parti’ye yaptığı olumsuz etkinin binde birini bile gerçekleştiremez'' ifadelerini kullanmıştı.

KAVGA SERTLEŞİYOR

İkili arasındaki kavga ise bu sözlerin ardından sertleşti. 
Son olarak AKP'li Yeliz, sosyal medya hesabından Ahmet Hakan'ın 40 saniyelik bir videosunu paylaşarak; ''Folofoş meşreb hergele Sevgenç Ahmet Hakan...'' diye yazdı. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dolar yükseldi, AKP'li Mehmet Metiner muhalefete yüklendi Cinci hoca'dan akıllara durgunluk veren savunma Çöpten biber ve et toplatarak tekrar kullanan tantunicinin son hali Habertürk canlı yayınında tartışma