Ana Sayfa
24 Mayıs 2021 ( 1152 izlenme )
Reklamlar

Ali Babacan olay Sedat Peker paylaşımı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Sedat Peker’in 7’inci videosunu yayınlamasının ardından dikkat çeken paylaşımda bulundu. Babacan, kafasını kuma gömen deve kuşu görseliyle birlikte yaptığı paylaşımda, “Orada kimse var mı? Dizinin 7. bölümü çıktı.” ifadelerine yer verdi.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Sedat Peker’in sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolar, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.


Peker’in paylaşımlarına bir açıklamada DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan geldi.

Paylaşımında kafasını kuma gömen deve kuşu görseline de yer veren Babacan, “Orada kimse var mı? Dizinin 7. bölümü çıktı. Yeni itham ve iddialar var ve yine ilgililer sessiz. Yetkililerin harekete geçmesi için daha ne olması gerekiyor?” ifadelerini kullandı.



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Türkiye'nin Vuhan'ı İstanbul oldu Yılmaz Özdil’in bir ansiklopediye bedel son cümlesi Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu faize halkımızı ezdirmeyeceğiz! Akşener'den Erdoğan'a: Öyle çarpılırsın ki seni kimse kurtaramaz