Ana Sayfa
30 Aralık 2022 ( 1074 izlenme )
Reklamlar

Araç sahipleri bu parayı geri alabilirsiniz. Hemen başvurun

AVM otoparklarının ilk 3 saati ücretsiz olmasına rağmen bazı AVM’lerin otoparka bırakılan araçların sürücülerinden para aldığı ortaya çıkarken sürücülerin paralarını geri alabilme hakkına sahip olduğu öğrenildi.

ATV Haber’in haberine göre, AVM'lerin otoparklarının ilk 3 saati ücretsiz olmasına rağmen İstanbul'da bazı AVM’ler geçen süreye bakmadan aracını otoparka bırakanlardan para talep ediyor.

İşi gelir kapısına çevirenler öyle ki otopark girişine fiyat listesi dahi asıyor. Bir AVM'de 12 saat için 35 TL, 23 saat için 65 TL talep edilirken bir sürücünün yarım saat kalmasına rağmen 25 TL ödediğini söyledi. 

HEMEN ŞİKAYETTE BULUNUN

Yasal olmamasına rağmen uygulanan bu sistemin, bir cezai yaptırımı var ancak ceza, şikayet gelir tespit edilebilirse uygulanıyor.
Sürücülerin ödedikleri paraları alabilmek için CİMER veya Alo 173'e şikayette bulunmaları veyahut tüketici hakem heyetine başvurmaları yeterli.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2. turda kimi destekleyecek? Sinan Oğan'dan çok konuşulacak çıkış: Şartlarımız kabul edilirse, hükümetin içinde yer alabiliriz 8 sevgilisi var 10 kez evden kaçtı! Eş, 11. kez dönmesi için Zahide Yetiş'in programında yardım istedi AKP 4 ayda 114 bin üye daha kaybetti Erdoğan'ın görevden aldığı Merkez Bankası Başkan Yardımcısı enflasyon için kötü haberi verdi.