Ana Sayfa
30 Haziran 2022 ( 1561 izlenme )
Reklamlar

Asgari ücrete zam gelmeden köprü ve otoyollara bindirme geldi

1 Temmuz'dan itibaren köprü ve otoyollara dev zam geliyor. Ekonomist Uğur Emek, gelecek zam sonrası köprü ve otoyollardaki yeni ücretleri açıkladı.

Asgari ücrete zam gelmeden vatandaşın cebi sökülmeye başladı... Yeni zamlar köprü ve otoyolları bir kez daha vurdu. Akaryakıt fiyatlarıyla sarsılan araç sürücüleri, şimdi de köprü ve otoyol ücretleriyle sarsılacak. 1 Temmuz'dan itibaren dev zam bekleniyor.

AKP iktidarı tarafından YapİşletDevret modeli ile yaptırılan köprü ve otoyollara bu gece yarısından itibaren dev bir zam geliyor. Ekonomist Prof. Dr. Uğur Emek, 1 Temmuz'dan itibaren zam yapacak köprülere ve otoyolların KDV dahil zamlı ücretlerini açıkladı. Emek, "Bakalım, Bakanlık sürücülerden ne kadarını tahsil edebilecek. Ne kadarını vergi mükelleflerine yükleyecek?" diye sordu.

Zammın bu gece 00.00'da belli olacağını kaydeden Prof. Dr. Uğur Emek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sözleşmeye göre KDV dahil zamlı ücretleri tek tek belirtti.

Emek'in paylaşımına göre: 

Osman Gazi Köprüsü: 840 TL,
Avrasya Tüneli: 113 TL
Yavuz Sultan Selim Köprüsü: 90 TL
15 Mart Çanakkale Köprüsü: 320 TL olacak 

Emek'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde: 



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

TRT'de tepki çeken belgesel! Yoksulluk böyle normalleştiriliyor Ertuğrul Yalçınbayır AKP'yi eleştirdikçe eleştirdi "Atatürk'e lanet" ayağa kaldırdı Boğaziçi Üniversitesi’nden İstanbul için tsunami uyarısı. Deniz altı heyelanından dolayı tsunami bekleniyor