Ana Sayfa
24 Mart 2023 ( 1399 izlenme )
Reklamlar

Bir parti daha Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı

Türkiye adım adım 14 Mayıs seçimlerine gidiyor. İttifak ve destek açıklamaları da devam ediyor. Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, üçüncü bir aday çıkarmanın Cumhur İttifakı’na hizmet edeceğini belirterek Ata İttifakı'ndan ayrılmıştı. Serdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde bir görüşme gerçekleştirdi. 

Görüşme sonrası yapılan ortak açıklamada Serdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini duyurdu.

"3. İTTİFAK CUMHUR İTTİFAKI'NA HİZMET EDER"

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının Sinan Oğan olduğunun açıklamasının ardından, Rifat Serdaroğlu ittifaktan ayrıldıklarını açıklamış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

“Doğru Parti olarak 3’üncü bir cumhurbaşkanı adayı çıkarmanın Cumhur İttifakı’na hizmet edeceği ve partimizi bir bölen durumuna düşüreceği inancındayız. Doğru Parti olarak bu ittifakın içinde olmadığımızı yüce Türk milletine duyururuz.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ÇAKICI M.YILMAZ'I BİTİRDİ,PEKER'DE TAYYİP'İ SÜPÜRECEK..MUTA NİKAHLI SEVGİLİLER. Meteoroloji Kurban Bayramı için uyardı AKP'den İstanbullulara bir şok daha Gökçek'in yapamadığı proje için ilk adımı attı