Ana Sayfa
22 Nisan 2020 ( 2299 izlenme )
Reklamlar

Bu fotoğraf saat 06.27’de çekildi

Korona virüs salgınına karşı canla başla mücadele eden ve koruyucu maskeleriyle oturduğu yerde uyuya kalan sağlık çalışanlarının görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Tüm dünyada ve Türkiye’de etkisini gösteren korona virüs salgının ardından sosyal medyada yer alan bir fotoğraf büyük ilgi gördü. Virüsle canla başla uzun bir zamandır mücadele eden sağlık çalışanlarının sabaha karşı saat 06.27’de koruyucu kıyafetleriyle yorgunluktan bitap düştüğü görüntü sosyal medyada binlerce paylaşım aldı.

"KELİMELERLE ANLATABİLMEM MÜMKÜN DEĞİL"

Söz konusu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Dr. Berk Topuz, “Resim sabahın 06:27 sinde tarafımdan çekildi. Hemşirelerimiz tulumların ve maskelerin içinde yorgunluktan uyuya kalmışlar..O tulumlar içinde durmanın zorluğunu kelimelerle anlatabilmem mümkün değil..Onların bu fedakarlıklarını asla ödeyemem..Onlarla çalışmak benim için hep onur olmuştur.
Bu pandeminin isimsiz kahramanlarına sonsuz sevgi ve saygılarımla…” ifadelerini kullandı.

doktor001.jpg

dokface.jpg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gecekonduya gelen faturaya isyan etti! Ampul patlatıp, fatura yaktılar Erdoğan konuşurken o ses duyuldu: Yandık Ankara'dan bomba iddia! AKP'li 6 bakan görevden alınıyor "Bana ister Tayyipçi desinler hiç umrumda değil"