Ana Sayfa
21 Aralık 2020 ( 1106 izlenme )
Reklamlar

Bunu söyleyen bir AKP milletvekili, Millet aç aç kardeşim!

Sosyal medya çok tartışılan ziyafet sofraları polemiğine katılan AKP Afyonkarahisar milletvekili Ali Özkaya 'Millet aç, aç kardeşim' yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün Beştepe’de Irak Başbakanı Mustafa elKazımi onuruna yemek verdi. Yemeğin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal mesafeye dikkat edilmeyen yemekte canlı müzik verildiği de görüldü.

Bu görüntülerin ardından özellikle muhalefet cephesi, sosyal medyada eleştirilerini gündeme getirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmasına atıfta bulunarak " TBMM’de Saray sofrası ve şatafatını anlattığım günün akşamında Saray’daki eğlence ve şatafat. Ama sanatçı bölümünü eksik söylemişim" dedi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan da, "Bu görüntüyü kuru ekmeğe muhtaç edilen yurttaş, restoranlar kapandığı için işsiz kalan garson kısaca herkes izlemeli" sözleriyle eleştirdi.
 
Görüntülerin gündem olmasının ardından sosyal medyada AK Partili hesaplar tarafından CHP’lilerin bir lokantada yediği yemeğin görüntüleri paylaşıldı.

MİLLET AÇ, AÇ KARDEŞİM

Kemal Kılıçdaroğlu, Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu, Seyit Torun gibi CHP'li isimlerin bulunduğu yemeğin görüntüleri “BuşoncuCHP” etiketiyle yayıldı.

Bu görüntülere AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’dan dikkati çekici bir yorum geldi. AKP'li Kaya, 'Millet aç, aç kardeşim' diyerek videoyu paylaştı:

ozkaya.jpg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Edep haya kalmadı! Evine çağırdığı ustayı kayda aldı, düştüğü not mide bulandırıyor Dolandırıcılıkla suçlanan Burhan Kuzu hakkında karar AKP'liler canlı yayında birbirine girdi Kahramanmaraşlı depremzede isyan etti: Nerede 99 depremini eleştiren Erdoğan?