Ana Sayfa
19 Temmuz 2022 ( 2143 izlenme )
Reklamlar

Cehennem sıcaklarının bindireceği tarih belli oldu

Avrupa'yı kasıp kavuran sıcak hava dalgasının Türkiye’ye geleceği tarih belli oldu.

22 Temmuz’da Türkiye’yi kasıp kavuracak dalgayla sıcaklıkların 5 ila 10 derece artması bekleniyor. 24 Temmuz’a kadar devam edecek sıcaklıklara karşı uzmanalar vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Avrupa’da etkili olan sıcak hava dalgası nedeniyle 1027 kişi hayatını kaybederken kırmızı alarm verildi. İngiltere’nin başkenti Londra’da tren seferleri iptal edilirken, metro seferleri yavaşlatıldı. Bazı okullar online eğitime geçerken kronik hastalara evde kalmaları ve seyahat etmemeleri önerildi.

Sıcağın etkisiyle Doğu ve Orta Akdeniz’de, özellikle de Yunanistan ,Portekiz, İspanya ve Fransa’da yoğun ve uzun süreli orman yangınlarına yol açtı.

22 Temmuz tarihli sıcak hava dalgası:


24 Temmuz tarihli sıcak hava dalgası:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

IŞİD'in ''Türkiye sorumlusu'' olduğu iddia edilen Kasım Güler'in itirafları ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'yla ilgili korkunç plan İmam hatipli vatandaş sokak röportajında öyle bir konuştu ki. Bu konuşmayı defalarca izleyeceksiniz "22 Mart günü yer yerinden oynayacak": Erdoğan o ismin üzerini çizdi! AKP'li Metin Külünk İBB'yi eleştirdiğini sandı ama...