Ana Sayfa
10 Aralık 2022 ( 281 izlenme )
Reklamlar

Çelebi, Hulusi Akar'a teşekkür etti

CHP'den seçilen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi AKP'ye geçtikten sonra ilk kez TBMM kürsüsüne çıktı ve geçmişte eleştirdiği MSB Bakanı Hulusi Akar’a teşekkür edip birlikte fotoğraf çektirdi.

Sözcü'den Zekeriya Albayrak'ın haberine göre, CHP'den seçilen İzmir Milletvekili kumpas mağduru eski teğmen Mehmet Ali Çelebi AKP'ye geçtikten sonra ilk kez TBMM kürsüsüne çıktı ve geçmişte eleştirdiği Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a teşekkür etti.

Dün öyle, bugün böyle!

Çelebi, ‘'Önemli olan subayını esir etmemektir, esirken ziyaret etmek değil'' demiş ve Akar'ın kumpas şehitleri Cem Çakmak, Ali Tatar ve Murat Özenalp’in cenazesine katılmamasını eleştirmişti. Çelebi bu kez AKP'li Milletvekillerinin alkışları arasında Hulusi Akar'a teşekkür etti ve birlikte fotoğraf çektirdi.

7 YILDA 36 BİN TERÖRİST

Çelebi son 7 yılda yapılan operasyonlar sonucu 36 bin teröristin öldürüldüğünü belirterek şunları söyledi:

"Fırat Kalkanı harekatı ile DEAŞ bitirildi, 5 bin terörist imha edildi. Zeytin Dalı Harekâtıyla Afrin'de 7 bin terörist imha edildi.

Barış Pınarı Resulayn, Tel Abyad bölgesinde bir haftada 3 bin 500 terörist imha edildi. 2019'da başlayan pençe serisi operasyonlarıyla 1.800 terörist imha edildi.

2015'ten bugüne kadar toplam 36 bin terörist imha edildi. Türk askeri olmak zordur ama Türk’ün karşısında olmak daha da zordur. Ben Sayın Bakanımıza bu mücadele için özellikle teşekkür ediyorum."

GEÇMİŞTE AKAR'I İSTİFAYA DAVET ETMİŞTİ

AKP saflarına geçen Mehmet Ali Çelebi 2016 yılında sosyal medya hesabı üzerinden dönemin Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar'ı istifaya davet etmişti.

Çelebi'nin AKP'ye geçince sildiği birçok tweet'in arasında yer alan o paylaşımı şu şekildeydi:

Resim

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası’nın Levent’teki milyarlık arsasında cami inşaatı başladı Sarayda Eğlence Devam Ediyor: Irak'a 5 Milyar Dolar... İşaret ettiği yer sallanan Naci Görür deprem beklediği bölgeyi açıkladı. Doğu Perinçek: Kurtuluş Savaşı'nda da kazandık, Afganistan'da da kazandık