Ana Sayfa
28 Mayıs 2022 ( 1976 izlenme )
Reklamlar

İşaret ettiği yer sallanan Naci Görür deprem beklediği bölgeyi açıkladı.

Bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür de depremin ardından sosyal medyada çok çarpıcı bir bilgi paylaştı. Görür, "Yedisu Fay Zonu'nda en az 7 büyüklükte bir deprem bekliyoruz." dedi.

AFAD'ın deprem açıklamasına göre, dün saat 15.49'da Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 4,35 kilometre olarak duyuruldu. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4,1 olarak açıkladı.

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür de önceki gün Bingöl'de meydana gelen deprem ardından sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Deprem ErzincanKarlıova arasındaki 'Yedisu Fay Zonu'nda. Bu zonda en az 7 büyüklükte bir deprem bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Görür'ün paylaşımı şöyle:

"YeşilgölYedisu/Bingöl’de 4,1 deprem oldu. Deprem ErzincanKarlıova arasındaki Yedisu Fay Zonunda. Bu zonda en ez 7 büyüklükte bir deprem bekliyoruz. Bu zon içindeki ve yakınlarındaki yerleşim merkezlerinde deprem risk yönetimi ve zarar azaltıcı çalışmalar yapılmalı. Sevgiyle." dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İktidarın elektriğe zam planı ortaya çıktı hazmettire hazmettire yapacaklar "Darbe olursa bizim aile 50 kişiyi götürür" Korkutan uyarı: Hazır olmalıyız, geliyorlar! AKP ve MHP'nin orta oyunu! Özgür Özel deşifre etti!