Ana Sayfa
12 Haziran 2023 ( 933 izlenme )
Reklamlar

CHP'deki adaylık yarışında İmamoğlu'na rakip çıktı. Kılıçdaroğlu'nun en yakınındaki isim sinyali verdi

CHP'de seçim sonrası İmamoğlu'nun 'değişim' çağrısına, CHP Grup Başkanı Özgür Özel de katıldı. Halk TV'den İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özel, "Değişim cesaretli, kararlı ve vefalı olmalı" ifadelerini kullanarak, adaylık için sinyal verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde aday sayısı çoğalıyor. CHP'de seçim sonrası İmamoğlu'nun çağrısıyla yükselen 'değişim' çağrısına, CHP Grup Başkanı Özgür Özel de katıldı. Halk TV'den İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özel, "Değişim cesaretli, kararlı ve vefalı olmalı" ifadelerini kullanarak, "Hiçbir şey olmamış gibi davranamayız. Hiçbir şey olmamış gibi davranırsak seçmen hepimizi siler atar" dedi.

CHP'DE 'DEĞİŞİM' YANKILARI

Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimini Tayyip Erdoğan'ın kazanmasının ardından eleştiri oklarının bir bölümü muhalefete ve Kemal Kılıçdaroğlu'na çevrildi. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı 'değişim' çağrısı, muhalefet kanadında yeni bir tartışma başlattı.

İmamoğlu, son olarak "CHP Genel Başkanlığı'na aday mısınız?" sorusuna, "Benim aday olduğum tek şey var; ülkemizde aynen İstanbul'da olduğu gibi büyük bir değişim" yanıtını vermişti.

SON DEĞİŞİM ÇAĞRISI DA ÖZEL'DEN

CHP'deki 'değişim' çağrıları sürerken; benzer bir çıkış da CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den geldi.

Halk TV'den İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özel, "Değişim cesaretli, kararlı ve vefalı olmalı. Kemal Kılıçdaroğlu incitilmemeli" dedi.

Küçükkaya'nın aktardığına göre Özel, "Hiçbir şey olmamış gibi davranamayız. Hiçbir şey olmamış gibi davranırsak seçmen hepimizi siler atar. Hepimizin

birbirimizle hukuku, birbirimize borcu var. Ancak en büyük borç vatana olan borç" dedi.

"GENEL BAŞKANLIK DA DAHİL"

Özel'in "Üzerime düşen sorumluluğu yapmaya hazırım" dediğini aktaran Küçükkaya, Özel ile olan diyaloğunu "'Genel Başkanlık da dahil mi?' dedim, 'Genel Başkanlık da dahil' dedi" sözleriyle anlattı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Genç ‘Ülkede cahiller bolsa din mutlaka satılır’ dedi. Cahiller gence ve onu koruyan muhabire saldırdı Dolar fırlayıp halk fakirleşmekte dibe vurunca Mehmet Barlas’tan korkutma yazısı. Anlat anlat heyecanlı oluyor Memo "Kanal İstanbul erkekleri kimyasal olarak hadım edecek" Cemil Kılıç: 'Diyanet Kur'an'a Uygun Konuşmuyor...'