Ana Sayfa
10 Aralık 2021 ( 845 izlenme )
Reklamlar

CHP'li Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye sert tepki

CHP'li Özgür Özel, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sosyal medya paylaşımlarına cevap verdi. Özel, "Size bu bilgileri aktaran kimse o bir müfteridir, o bir yalancıdır. Kendisini devlet sanan, suç çetelerinin hamisi bakandan desteğinizi çekmelisiniz" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından, TBMM'de yaşanan kavgaya ilişkin, “İçişleri Bakanlığımızın bütçesi görüşülürken, CHP'li ve HDP'li milletvekillerinin beka mücadelemizden intikam alır gibi, şehitlerimize hakaret edercesine, kahraman güvenlik görevlilerimize saldırırcasına öfke nöbetine kapılmaları, nefret diline kapılanmaları aleni zillettir” açıklaması yapmıştı. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bahçeli'nin açıklamalarına yanıt verdi. 

“SİZE BU BİLGİLERİ AKTARAN KİMSE O BİR YALANCIDIR” 

Özel sosyal medya hesabından “Size bu bilgileri aktaran kimse o bir müfteridir, o bir yalancıdır” diye seslenen CHP'li Özel, “Kendisini devlet sanan, suç çetelerinin hamisi bakandan desteğinizi çekmelisiniz. Aksi durum sizin Suçişleri Bakanı’nın çakallıklarını sahiplendiğinizin tescilidir” ifadelerini kullandı.  

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

BDDK suç duyurusunda bulundu ama. Ekonomist Selçuk Geçer dolar ve altın tahminini açıkladı Ünlü yer bilimciden korkutan Kanal İstanbul uyarısı Zafer Arapkirli'nin tweetleri üzerine Sedat Peker'den yeni kaset açıklaması Evlenemeyenlere kayyum müjdesi!