CHP'li Tuncay Özkan, Erdoğan'ın o görüntülerini hatırlattı

4039 izlenme 22 Ocak 2022
Reklamlar
CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, gazeteci Sedef Kabaş'ın tutukluluk kararı sonrası sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. 

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, gazeteci Sedef Kabaş'ın "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla tutuklanmasına tepki gösterdi. 

Özkan, Amerikan televizyon kanalı CBS'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapmış olduğu söyleşi sosyal medya hesabından paylaştı, Erdoğan'ın "Özgürlükler noktasında Türkiye buralarla mukayese edilemeyecek kadar, çok daha özgürdür." sözlerini hatırlattı. 

CHP'li Tuncay Özkan paylaşımına, "'Bana hakaretten kimseye soruşturma açılmadı' diyerek sunucu azarlayan Erdoğan, aynı iddiayla Sedef Kabaş'ı tutuklattı." dedi. 

Bir 2 kişi, ata binen insanlar ve şunu diyen bir yazı 'Tuncay ÖZKAN @AluncayOzkar "Bana hakaretten kimseye soruşturma açılmadı" diyerek sunucu azarlayan Erdoğan, aynı iddiayla Sedef Kabaş'ı tutuklattı. Twitter da izle OFACI Hayı olmadı ğı gibi pizim de zaten böyle bir sorunumuz yok ÖS 7:07 22 Oca 2022 1,5Ð Yanıtla Paylaş 82 yanıtı oku' Twitter ekran görüntüsü olabilir

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Barış Pehlivan yazdı: Türkiye’yi sarsacak satırlar! Önce istismar, sonra Diriliş Ertuğrul İzmir'in ardından Balıkesir de alev alev yanıyor SGK BORÇLARINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN YAŞAMINA SON VERDİ İmamoğlu “Çizgi film yapmak çok kolay”