Ana Sayfa
14 Nisan 2020 ( 12477 izlenme )
Reklamlar

Dr. Andy Tagg: “Korona virüs yellenme yoluyla da bulaşabiliyor”

Korona virüs tehlikesine karşı vatandaşlar korona virüs nasıl bulaşır? Korona virüs hangi yollardan bulaşır? sorularının cevaplarını ararken Dr. Andy Tagg, korona virüsün yeni bir bulaşma yolunu açıkladı. Dr. Andy Tagg tarafından yapılan açıklamada, yellenmenin korona virüsü yayma olasılığının bulunduğu belirtildi.

Dr. Andy Tagg yaptığı açıklamada korona virüs vakalarının yellenme yoluyla bulaşabileceğini belirtti. Tagg açıklamasında, “Bu yılın başlarında yapılan testler, virüsün covid 19 hastalarının yüzde 55’inin dışkılarında bulunduğunu gösterdi. Ayrıca virüs maruziyetten 17 gün sonrasına kadar asemptomatik bir kişide tespit edildi. 

Yapılan bir deneyde ise yellenmenin talk pudrasını uzun mesafelere kadar püskürtebildiği gözlenmiştir. Eğer bir korona hastası çok miktarda gaz çıkarırsa, o zaman ortada bulunan biri risk altında olabilir. Bu ihtimala karşı her zaman uygun KKD (Koruyucu tulum) ve pantalon giyilmeli ve güvende kalınmalı” ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tarifeli uçak kullanan Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşlarla kuyruğa girdi AKP kaçınılmaz sonuna hızla yaklaşıyor Ahmet Çakmak'ın Emniyete verdiği ifade ortaya çıktı Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'a vali ve jandarma komutanı eşlik etti