Ana Sayfa
07 Ekim 2021 ( 380 izlenme )
Reklamlar

Ece Üner'de akılalmaz olay: "Eşim yatak odamda yeğenimle beraber oldu" dedi, eşiyle barışmak istedi!

Son dönemde gündemden düşmeyen kadın programlarında izleyenleri şaşkına çeviren bir olay işlendi. Ece Üner'in sunduğu "Susma" programına katılan Sedat A., karısının kendisini öz yeğeniyle aldattığını söyledi ve canlı yayında yardım istedi. Sedat A., ihanete rağmen eşini affettiğini dile getirdi ve eşi Nesrin A.'dan özür diledi.

Sabah kuşağında yayınlanan kadın programlarında akılalmaz konular işlenmeye devam ediyor. İzleyenleri şaşkına çeviren son olay, Kanal D'de Ece Üner'in sunduğu "Susma" programında yaşandı.

Sedat A. isimli bir kişi, geçtiğimiz günlerde canlı yayına çıkarak eşinin kendisini yeğeni ile aldattığını söyledi ve yardım istedi. Sedat A.'nın "Beni yeğenimle aldattı. Eşim yatak odamda defalarca yeğenimle birlikte oldu" dediği eşi Nesrin ise önceki gün stüdyoya geldi.

EŞİNİ ALDATTIĞINI İTİRAF ETTİ

Sedat A.'nın yeğeni Murat ile birlikteliğini kabul eden Nesrin "Sedat eve ve çocuklara bakmıyordu ben de boşluğa düştüm" dedi. Sedat'ın ablası ise Nesrin'in, Sedat'ı daha önce pek çok kişiyle aldattığını, Sedat'ın bu durumu bilip sustuğunu söyledi. Ablası ayrıca Sedat'ın, maaş alabilmek için çocuklarının velayetini istediğini iddia etti.

"EVE FARKLI ADAMLAR GETİREREK..."

Büyük yüzleşmenin yaşandığı olaya Nesrin'in babası da dahil oldu. Canlı yayına çıkan baba, "Sedat eve farklı adamlar getirerek kızıma hangi yoldan olursa olsun para kazandırmak istedi" dedi. Murat'ın da bu işin içinde olduğunu söyleyen baba, "İkisi bir olup kızımın üzerinden para kazanmak istiyorlardı" iddiasında bulundu.

SEDAT, EŞİYLE BARIŞMAK İSTEDİ

Tüm yaşananlara rağmen eşiyle barışmak isteyen Sedat A., "Eşim bana bu olayı anlattı. Ben onu bağrıma basacağım. İki çocuğumuz var boyunları bükük kalmasın. Yaşanan yaşandı, bizim iki çocuğumuz var" dedi.

Sedat A.'nın eşi Nesrin ise yaşanan olaylardan dolayı ailesiyle birlikte rezil olduğunu belirterek eşiyle barışmak istemediğini söyledi. Boşanmak isteyen Nesrin, eşinin kendisine uzattığı çiçekleri de almadı.

AKILALMAZ OLAYIN DETAYLARI

Sedat ve eşi Nesrin, 2010 yılında kaçarak evlendi ve çiftin 2 çocukları oldu.
Sedat'ın yeğeni Murat hırsızlıktan cezaevinde yatıyordu ve hapisten şartlı çıkarılan Murat, Sedat'ın evine gelip ara sıra orada kalıyordu.

Murat bir süre izne çıktığı haftalarda hep Sedat'ın evine geldi ve eşi Nesrin'le aralarında yakınlaşma başladı.

Murat, numarasını aldığı Nesrin ile cezaevinde de konuşmaya devam etti.

Nesrin'in telefonunun sürekli meşgul çaldığını belirten Sedat, kiminle konuştuğunu sorduğunda 'Kardeşlerimle konuşuyorum' cevabını alıyordu.

DEFALARCA BİRLİKTELİK YAŞADIKLARINI İTİRAF ETTİ

Pandemi döneminde serbest bırakılan Murat, gidecek bir yeri olmadığı için soluğu yine Sedat'ın evinde aldı.

Sedat, Murat'ın işe gittiğini zannederken aslında çocukları evden çıkarıp Nesrin'le birlikte oluyordu.

Uzun bir süre bu şekilde devam etti ve bir gün Nesrin, Sedat'a Murat'la ilişkisi olduğunu, ilk önce zorla ardından da defalarca birliktelik yaşadıklarını itiraf etti.

Ardından Sedat, Nesrin'i alıp Murat'tan şikayetçi oldu. Köyde de bunun üzerine dedikodular yayılmaya başladı ve Bursa'ya yerleştiler.

Bursa'da 56 ay kaldıktan sonra Nesrin, Sedat'ın kendisine şiddet uyguladığını söyledi ve 20 günlük uzaklaştırma kararı çıkarttı.

ANNE KARNINDAKİ ÇOCUĞUN HAYATINI SONLANDIRDILAR

Bu arada Nesrin, 3. çocuklarına hamileyken Murat'ın verdiği ilaçla bebeğini düşürdü. Gerekçeleri de Nesrin'in daha önce 2 kere sezaryenle doğum yapması ve hakkının da üç olması.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Hafta sonu sokağa çıkma yasağı İYİ Partili Erhan Usta açıkladı. Bu yaşanan Türkiye tarihinin en büyük enerji krizi Eski bakanın itirafının ardından gündeme bomba gibi düşen sözler: Erdoğan'ın her şeyden haberi vardı! Trafikten men edilen araçla ehliyetsiz yakalan avukat polisleri tehdit etti..