Enver Aysever’den AKP’ye katılan Mehmet Ali Çelebi’ye olay tepki. Canlı yayında çılgına döndü

1330 izlenme 11 Ekim 2022
Reklamlar
Tele 1'deki programda, AKP'ye katılan Çelebi'ye tepki gösteren Enver Aysever, daha önceleri yazdığı 'Genel Kurmay Başkanı olsun' yazısını "Allah da benim cezamı versin" diyerek yırttı.

Geçtiğimiz yıl CHP'den, bu yıl ise Memleket Partisi'nden ayrılan Çelebi'nin, AKP'ye geçmesine canlı yayında tepki gösteren gazeteci Enver Aysever'in yaptığı hareket sosyal medyada olay yarattı.

AKP'ye katılma kararı alan bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi bir anda siyaset gündemine oturdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini sunarak AKP'ye geçen Çelebi'ye farklı cephelerden çok ciddi tepkiler gelirken bir tepki de gazeteci Enver Aysever'den geldi.


"ALLAH DA BENİM CEZAMI VERSİN"

İlk olarak eski tarihli yazısını okuyan Enver Aysever, ardından 'Allah da benim cezası versin' diyerek elindeki kağıdı yırttı. Aysever'in canlı yayındaki bu hareketi sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Barış Pehlivan Sedat Peker'in aylar sonra video çektiğini duyurdu. İşte videodan ayrıntılar AKP'li isim: Kuş cennetindeki yangını kuş çıkarmış Cemal Enginyurt'tan, Abdurrahman Uzun ve Hüseyin Çevik'e ağır sözler! Davutoğlu ve Babacan'ın fotoğrafını paylaşan Cem Uzan'dan yeni iddia