Ana Sayfa
29 Ağustos 2021 ( 2511 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'dan sosyal medyaya veto

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformları Facebook ve Twitter için "Hiçbirisinin herhangi bir yanlış iş yaptıkları zaman muhatap alınabilecek bir özellikleri yok. Biz bunlarla uğraşamayız. Bedel ödeyecekler, başka çaresi yok bu işlerin" şeklinde açıklama yaptı.

Bosna Hersek ve Karadağ ziyaretleri ardından ülkeye dönüşün ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformlarına ilişkin yapılacak düzenlemeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya platformları Facebook ve Twitter için "Bedel ödeyecekler" diyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Twitter gibi sosyal medya platformlarının burada sadece kuru kuruya bir ofis açmasını kast etmiyoruz. Gelecekler, burada personeliyle her şeyiyle bulunacaklar ve herhangi bir ihlal durumunda cezası da verildiği zaman bu cezaları da tahsil edilecek. Şu an itibarıyla bakıyorsunuz Twitter'ın, Facebook'un hiçbirisinin herhangi bir yanlış iş yaptıkları zaman muhatap alınabilecek bir özellikleri yok. Biz bunlarla uğraşamayız. Bedel ödeyecekler. Başka çaresi yok bu işlerin"

"ÇOCUKLARIMIZ MÜMKÜN OLDUĞUNCA ELLERİNDEKİ O CEP TELEFONLARINDAN UZAK KALSINLAR"

Yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesinde öğrenciler, veliler ve öğretmenlere tavsiyelerinin sorulması üzerine Erdoğan, çocukların okuldan, öğretmenden bu kadar uzak kalmış olmalarının belli bir rehaveti ister istemez meydana getirdiğini, 6 Eylül'den itibaren yeni sürecin başlayacağını belirtti.

Erdoğan, "Ben inanıyorum ki bu yeni süreçte artık yavrularımız hem kitaplarına hem bilgisayarlarına kavuşacaklar. Tüm bunlarla beraber tavsiyem şu, çocuklarımız mümkün olduğunca ellerindeki o cep telefonlarından uzak kalsınlar. Çünkü bu onlarda bağımlılık oluşturabiliyor. Zaten uzmanlar da bunun sıkıntısına dikkat çekiyorlar, bundan uzak kalmalarını tavsiye ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Her dediği çıkan Meriç Köyatası doların nereye kadar yükseleceğini açıkladı. Bir kere de yanıl be adam Tayyip Erdoğan'ın eski yol arkadaşı Abdüllatif Şener'den bomba iddia: "AKP büyük oy kaybı yaşayacak" Erdoğan'ın Planını Anlatıp, Kılıçdaroğlu'nu Uyardı! Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez Ali Babacan'a fena yüklendi