Ana Sayfa
13 Kasım 2021 ( 978 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'dan tehdit gibi sözler

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Çanakkale’de toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan muhalefete tehdit gibi sözler savurdu. Erdoğan, "milletimiz hesabını sandıkta sormakla kalmayıp onları sokağa çıkamaz hale getirecek." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale’de toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, Bingöl'de İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın yaşadığı gerilim sonrası küfür etmesine çok sert sözlerle yüklendi.

Erdoğan, "Şehitlerine, şehit yakınlarına küfretmeyi olgunlukla karşılayanlardan milletimiz hesabını sandıkta sormakla kalmayıp onları sokağa çıkamaz hale getirecek. Taktiğiniz kavgada yumruk sayılmaz hesabıyla önünüze gelene sataşmaksa o yumrukları millete değil gücünüz yetiyorsa bize savurun. Şehit yakınına küfür edenlerin terör örgütünün takdirine mazhar olanlar karşısında sesi çıkmıyorsa ortada kirli pazarlık ya da gafleti aşan bir sorun vardır" dedi.

Kanal İstanbul eleştirilerine Erdoğan şu cevabı verdi:
Yerlisi ve yabancısıyla tüm yatırımcıları tehdit ederek ülkemizin kalkınmasını engellemek için canhıraş bir gayret içindeler."

Açık söylüyorum bu zihniyet, sadece yatırım düşmanı olmanın ötesinde doğrudan ülkesinin ve milletinin düşmanıdır.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye'de siyasetin geldiği son nokta: MHP'li başkan İYİ Partili başkana zarf içinde salatalık gönderdi Borsa çöktü. Selçuk Geçer anında açıklama yaptı Sürpriz görüşmenin detayları belli oldu! Erdoğan'dan yeni Saadet Partisi hamlesi Dilipak: Çok yakın gelecekte hayvanlarla konuşacağız