Ana Sayfa
04 Haziran 2021 ( 1480 izlenme )
Reklamlar

'Erdoğan Soylu'yu Görevden Alacak Ama...'

Bir AKP milletvekilinin TBMM bahçesinde, “Reis görevden almasına alır da Bahçeli’yi kızdırmak, üzmek istemediği için Soylu’yu görevden almıyor değil alamıyor” dediği iddia edildi.

Günboyu gazetesinde yer alan habere göre, AKP milletvekilleri Cumhurbaşkanı’nın bir an önce hükümette revizyon yapması gerektiğini vurguluyor.

Bu arada AKP milletvekilleri ile Cumhurbaşkanı yani AKP genel Başkanı arasında köprü görevi yapması gereken grup başkanı ile başkanvekillerine de AKP grubunun sorunlarını Erdoğan’a yeterince iletmediklerinden şikayet ediyor.

AKP milletvekilleri kulislerde görüşmemiz sırasında Süleyman Soylu’nun kendini AKP’nin üstünde gördüğünü vurgulayarak; bu durumun, tabanda ve teşkilatlarda rahatsızlık yarattığını belirttiler.

Soylunun sıkıştığı anda Bahçeli’ye sığınması da Bahçeli’nin de sürekli Soylu’ya sahip çıkması da AKP meclis grubunda pek hoş karşılanmıyor.

“Kol kırılır yen içinde kalır” sözüyle Soylu’nun görevden alınması için hareket edilmediğini belirten AKP’li vekiller “bu rahatsızlık yakında gün yüzüne çıkar” diyorlar.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın seçim için hazırladığı plan belli oldu. Tarikatta istismar skandalında sanıklara tutuklama talebi ABD ve Türkiye'den Barış Pınarı Harekatı'nda ateşkese ilişkin 13 maddelik ortak açıklama! Barış Yarkadaş ile Şamil Tayyar canlı yayında birbirine girdi: