Ana Sayfa
06 Şubat 2022 ( 171 izlenme )
Reklamlar

Esnaf faturalara böyle isyan ediyor. İşletmeler batmak üzere

Elektrik faturalarına gelen zamlar sonrası esnaf fahiş elektrik faturalarını dükkan camlarına asarak duruma isyan etmeye başladı.

CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, sosyal medya hesabından esnafın elektrik faturalarına isyanını paylaştı.

Esnafın gelen elektrik fatura tutarlarına dükkanlarının iş yerlerine asarak isyan ettiği görsele Çelik, “Burası Bahçelievler, esnaf gelen elektrik faturası tutarını camına asarak isyanını dile getiriyor! Esnafı da ülkeyi de bitirdiler! Tek çare seçim” yorumunda bulundu.



“ÖZEL BİR ADIM ATILMALI”

Elektrikte kademeli tarife hem vatandaşı hem de esnafı zor durumda bırakırken esnaf bu konuda kendileri için özel bir adım atılması gerektiğini belirtiyor.

“İŞLETMEYİ AYAKTA TUTMAK MÜMKÜN DEĞİL”

Son bir haftada binlerce esnafın elektrik faturalarındaki zamları kendilerine şikâyet ettiğini söyleyen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Şikayetler sabahtan akşama kadar devam ediyor. Türkiye'nin her köşesinden esnaflar mail atıp telefon açıyor. Esnaf ciddi anlamda zorlanıyor. Çoğu esnaf kapanmamak için bizden çözüm bekliyor. Bu şartlarda işletmeyi ayakta tutabilmek mümkün değil" diye duruma tepki göstermişti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Benzin ve motorine dev zam geliyor Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'dan Korkutan Sözler ABD'den korkutan açıklama: 2022'ye kadar devam edebilir Naci Görür yeni fay hattını açıkladı. MTA haritasında bile yok diyerek uyardı