Fatih Portakal'dan Muharrem İnce isyanı. 'Muhalefette böyleyse iktidara gelse ne olacak? Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce'

746 izlenme 14 Mart 2023
Reklamlar
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kendisini eleştiren gazetecileri arayıp çıkışmaya başlaması tepkileri de beraberinde getirdi. Nevşin Mengü'den sonra Fatih Portakal da Muharrem İnce tarafından arandığını açıkladı.

Muharrem İnce hoşuna gitmeyen yorum yapan gazetecileri arayıp ya da mesaj atarak tartışmaya başladı. Nevşin Mengü'den sonra Fatih Portakal kendisine mesaj atan Muharrem İnce'ye ateş püskürdü. Fatih Portakal, "Şimdi böyleyse iktidara gelse ne olacak? Böyle siyasetçi olmamalı. Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce” dedi. Fatih Portakal, Youtube kanalında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Mesaj atmış bana işimi öğretmeye çalışıyor

"Muharrem İnce mesaj atmış, 'Kırıldım, bir daha sana çıkmayacağım' falan diyor. Bana işimi öğretmeye çalışıyor. Ben sana işini öğretiyor muyum? Herkes kendi işini yapsın!"

İnce gibi bir insanın bizi yönettiğini düşünün

"Dün Nevşin’i de aramış, böyle bir iki cümle söylemiş Nevşin gereken cevabı vermiş. Böyle bir siyasetçinin olmaması gerekiyor. İnce gibi bir insanın bizi yönettiğini düşünün." 

Muhalefette böyleyse iktidara gelse ne olacak?

"Şimdi muhalefetteyken böyle! Acaba iktidara gelse ne olacak? İktidara geldiğinde demokrat bir yönetici olabilecek mi? Hoşuna gitmeyen gazeteciyi Böyle siyasetçi olmamalı. Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bedava döner dağıtıldığını duyan vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu Serdar Ortaç: "Ekonomi daha kötü olabilirdi. İyi ki Erdoğan var" Uğur Işılak Erdoğan'a bayrak açtı: Artık dur demeliyiz Devlet Bahçeli’den Habertürk’ü boykot çağrısı