Ana Sayfa
27 Mayıs 2022 ( 2910 izlenme )
Reklamlar

Gülgün Feyman iktidarı köşeye sıkıştıran soruyu sordu!

Bir dönemin ünlü sunucusu Gülgün Feyman iktidarı köşeye sıkıştıran soruyu sordu! Şeker kararının ardından herkes bu mesajı paylaşıyor

400 bin ton şeker ithalatına izin veren karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından ünlü sunucu Gülgûn Feyman’dan tepki geldi.

Şeker ithalatı için Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararla birlikte, 400 bin ton şeker ithalatı için tarife kontenjanı açıldı.

Tarife kontenjan çerçevesinde ithal edilecek şekerden gümrük vergisi alınmayacak.

Şeker fiyatlarında yaşanan artışlar üzerine önceki gün Tarım ve Orman Bakanlığı Şeker Dairesi Başkanlığı yazılı açıklama yayımlamış ve şeker ithalatına yönelik çalışma başlatıldığını duyurmuştu.

İthalatla birlikte piyasa dengesinin sağlanması ve spekülatif hareketlerin önüne geçilmesinin amaçlandığı belirtilmişti.

Kararın ardından ünlü sunucu Gülgûn Feyman’dan tepki geldi. Feyman, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “400 bin ton şeker ithalatı için tarife kontenjanı açıldı. Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi gazetede yayımlandı. Soru: Cumhuriyet kazanımı şeker fabrikalarını neden sattınız? Kime sattınız?13 fabrika ne oldu? Şimdi niye dışarıdan şeker alıyoruz? Savunmanız var mı?” ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Altaylı da köprüleri attı. İktidara olay sözler Peygamberin kızıyım dedi 13 milyon TL dolandırdı! İmamdan şok sözler: "Pamuk yerine rakı şişesi tıkayacağız" Yarın başlayacak gün boyu sürecek! Meteorolojiden son dakika uyarısı geldi