Ana Sayfa
30 Nisan 2020 ( 715 izlenme )
Reklamlar

Günlerce sürecek sağanak geliyor Tüm yurtta etkili olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair son verileri paylaştı. Son tahminlere göre yurdumuz bugünden itibaren yeni bir yağışlı hava dalgasının etkisi altına giriyor ayırca yağışlı hava dalgası tüm Türkiye’yi etkisi altına alması bekleniyor.
 
Hava durumuna dair son tahminler yayınlandı ve yurt genelinde görülecek sağanak yağış için uyarı geldi. Bugünden itibaren Türkiye’nin tüm bölgelerinde sağanak yağışlar başlayacak ve yağışlı hava dalgası önümüzdeki hafta ortasına kadar etkisini sürdürecek.

GÜNLERCE SAĞANAK DEVAM EDECEK

Meteoroloji’nin yayınladığı tahmin haritasına göre yarın başlayacak yağışlar yaklaşık 5 gün boyunca devam edecek.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Diyarbakır ve Batman çevrelerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının ise ülkemizin batı kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Altaylı'dan Hilal Kaplan yorumu: Din ve ahlak kuralları onlar için geçerli değil Yeni asgari ücret 17 bin 2 lira oldu Fatih Portakal'a 3 yıla kadar hapis istemi Elektrik faturası borcu yüzünden ölüme terk edildi