Anasayfa
18 Ocak 2022 ( 2914 izlenme )
Reklamlar

İsmail Saymaz ilk defa böyle açık yazdı! Erdoğan bu defa gerçekten kızacak

Dolar kurunun tarihi rekorlar kırarak yükselmesinin ardından bir anda düşünce İsmail Saymaz, iktidara yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Dolar kuru 18 TL'nin üzerine çıkarak tarihi bir rekor kırmasının ardından dün gece tam da Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte sert bir düşüş yaşadı.

Bu durumun ardından doların yükseldiği tarihlerde iktidarın duruma tepkisiz kaldığını belirten Saymaz, dolar kurunun düşüşünde ise iktidarın ses çıkardığını ifade etti.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yapan Saymaz, "Dolar düşerken: Ben yaptım, Dolar yükselirken: Ben yoktum" ifadesini kullandı.

İşte İsmail Saymaz'ın o paylaşımı:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Konuştukça TL'deki değer kaybı rekor tazeledi: Erdoğan'a yanıt gecikmedi Evlenemeyenlere kayyum müjdesi! Erdoğan yineledi: Kanal İstanbul'u istemeseler de yapacağız Bu işin şakası yok! Sokağa çıkan yaşlılara verilecek ceza belli oldu