Ana Sayfa
07 Nisan 2023 ( 5534 izlenme )
Reklamlar

İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, Erbakan'ın danışmanı Davut Güloğlu ile iftar yaptı

Millet İttifakı'nın adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu tercih etmesine ve HDP'ye yönelik tepkileri sonrasında İYİ Parti'den yararlanan Yavuz Ağıralioğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Danışmanı Davut Güloğlu'yla bir araya gelerek iftar yaptı. Yemeğe ait bir fotoğraf da sosyal medya hesabından paylaşan Ağıralioğlu, "Kendisine gösterdiği bu vatansever ve dik duruş için tekrar teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve HDP'ye yönelik tepkisi zehir nedeniyle zemberek açıklamalar yaparak İyi Parti'den istifade eden Yavuz Ağıralioğlu, dün Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Danışmanı Davut Güloğlu ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Görüşme sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Davut Güloğlu, siyasi duruşu nedeniyle Yavuz Ağıralioğlu'na teşekkür etti.

"VATANSEVER VE DİK DURUŞU İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

İftar yemeğinde bir fotoğraf da paylaşan Güloğlu şu ifadeleri kullandı; "Dostum Yavuz Ağıralioğlu ile bir araya geldiği.Gördüğü bu vatansever ve dik duruşu için tekrar teşekkür ediyorum."

İYİ Parti'den istifade eden Yavuz Ağıralioğlu, Erbakan'ın vereceği Davut Güloğlu ile iftar yaptı

NE OLMUŞTU?

Yavuz Ağıralioğlu, 28 Mart Salı günü İyi Parti'den istifade etmişti. İstifasının ifadesi olarak Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortaya çıkmasını ve HDP'yi gösteren Ağıralioğlu, şu ifadeleri kullanmıştı; "Siyasi mücadelem içinde partim ve partimin aidiyet verildiği bu pakt içinde pozisyonum partime yük olmaya başladı. İstifam böyle bir duyguyu barındırıyor. kabul etmeyi öğrenemeyi ifade ettim.

"34 KERE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİNE MARUZ KALDIM"

Kuralsız, ahlaksız, ilkesiz, ölçüz kazanmaktansa; mertlikle kaybetmeyi yeğleyen kişisel dili öncelendim. Bize dayatılan, bu dayatmanın akabinde memleketin en müstesna makamlarının şantaja maruz kaldığı gerçeğinin beni mecbur bıraktığı kararı verdim. İYİ Parti ile olan siyasi beraberliğimi nihayete erdiriyorum. Nihayetinde sona erdirdiğim şey, İYİ Parti'nin kırmızı çizgisi olarak aramızdaki şeyler. Kem söz verme, beraberdir. Haklarını ellerinden almamaları ama onlara kudret dilerim. Görev değişikliklerinden sonra alınan tutumlar ortadadır. 34 kere görev değişikliğine maruz kaldı, bazılarını basından edindi. kendini çok değersiz hissettim."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Özgür Özel’den Bakan Soylu’ya ‘Tipitip’ yanıtı: Sen olsan olsan Gargamel’in Azman’ı olursun Asgari ücretin ne kadar olacağını açıkladı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya konuya açıklık getirdi Prof. Dr. Naci Görür, Hatay depremi sonrası Malatya'daki fay hattını işaret etti Fatih Altaylı Arap ve Fransız yanlısı Halil Konakçı'nın büyük korkusunu açıkladı