Ana Sayfa
21 Mayıs 2020 ( 6214 izlenme )
Reklamlar

Kanal D'nin yeni sunucusundan bir bomba paylaşım daha; Herkesi kendisine aşık etti

Kanal D Ana Haber’de istifa eden Buket Aydın’ın yerine göreve başlayan Deniz Bayramoğlu’nun 19 Mayıs’ta bir paylaşımında, “Bir enkazdan bir devlet ve ulus inşa eden büyük devrimci... Sana minnettarız” notunun yer aldığı gönderim çok konuşuldu.

Kanal D Ana Haber Bülteni’nde Buket Aydın’ın istifa etmesinin ardından göreve getirilen Deniz Bayramoğlu, sosyal medya hesabından bir bomba paylaşımda daha bulundu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını paylaşan gazeteci Deniz Bayramoğlu, “Mareşaller içinde bir Mareşal... Yüzyılda bir gelen bir siyasi deha... Bir enkazdan bir devlet ve ulus inşa eden büyük devrimci... Sana minnettarız. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!” sözlerine yer verdi.

den003.jpg

ÖNCEKİ PAYLAŞIMIDA GÜNLERCE KONUŞULMUŞTU
 
Twitter hesabından geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla “Tarihi Yolculuk” kampanyasında ücretsiz aldığı hatıra bileti paylaşan gazeteci Bayramoğlu, “O gemide olamadım ama bu uçakta ben de vardım” diyerek paylaşımında Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözlerine yer vermişti.

Bayramoğlu’nun paylaşımı kısa sürede binlerce kişi tarafından beğeniyle karşılanmıştı.

faa001.jpg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mehmet Şimşek çözümü satmakta buldu... Hepsini satılığa çıkarıyor 'En son ne zaman et yediniz?' sorusana verilen cevap ağlattı. Herkes oyuna sahip çıksın TÜGVA'nın skandalını ortaya çıkaran gazeteci torpilin videosunu da paylaştı Erdoğan'dan 'yastık altı' çağrısı