'Telefonunu çıkar' diyen 'dayılara' güncelleme geldi

613 izlenme 06 Aralık 2021
Reklamlar
Ekonomik kriz derinden hissedilirken AKP'yi savunanların 'telefonunu çıkar' argümanına yenisi eklendi.  Bir gençle tartışmaya giren vatandaş, 'fakirliğe alışma' tavsiyesinde bulundu. Gence, "Bu tişörtü giyiyorsan ayda 5-6 kez et yediğin belli olur" dedi, çevreden tepki yükseldi. Genci verdiği yanıt yürek dağladı, bir senedir et yemediklerini söyledi.

İlave TV'nin yaptığı bir sokak röportajında yaşlı bir vatandaş, bir gence "Bu tişörtü giyiyorsan ayda 5-6 kez et yediğin belli olur" dedi. Sosyal medyada yüzlerce kez paylaşılan görüntülerde genç "Üzerimdeki tişört 100 lira, kışı bununla geçirmek zorundayım" derken diğer vatandaş ise "Oğlum bunun 10 liralığı da var. Böyle yüksek takılırsan 100 lira dersin tabi. Bu kabanı 15 sene oldu, temizletip temizletip giyiyorum. Tasarruf yapacaksın" tavsiyesinde bulundu.

Araya giren bir başka vatandaşın "Delikanlıya bir sorar mısın, ayda kaç sefer balık yiyor, et yiyor" demesi üzerine fakirliğe alışma tavsiyelerini arka arkaya dizen şahıs, "Haline bakarsan ayda birkaç sefer, 5-6 sefer et yiyor belli. 100 liralık tişört giyiyor arkadaş. 100 liralık tişört giyersen ayda 5-6 sefer et yediğin belli olur" ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Erdoğan seçimi kazanırsa Hilafeti ilan edecek çünkü...' Atilla Yeşilada kış ayında yaşanacak 4 büyük şoku açıkladı Eşref Fakıbaba'dan sonra her an istifa etmesi beklenen AKP'li vekil konuştu Özgür Özel Bahçeli'yi Zora Sokacak Kaydı Açıkladı! "Youtube ve Twitter'ı Kapatandan..."