Ana Sayfa
26 Ağustos 2021 ( 732 izlenme )
Reklamlar

Kemal Kılıçdaroğlu öyle sözler söyledi ki Erdoğan 'Bay Kemal Bay Kemal' diye bağıracak

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a sert sözlerle yüklendi.

Çorum’da muhtarla bir araya gelen ve gündem dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirilerde bulundu.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın Muş’ta Malazgirt Zaferi’nin yıldönümü vesilesi ile yaptığı konuşmaya tepki gösterdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Erdoğan ‘Türkiye yeni bir şahlanış içinde’ demişsin. Sen şahlanışlarına devam ederken, millet kara kara elektrik faturasını düşünüyor. Hepimiz yaşayarak görüyoruz ki, bu faturalar adeta bir soygundur!

Sarayında 1.150 odan var, ışıklarını söndürmeyi unutma Erdoğan; millet senin şatafatına yetişemiyor. Allah akıl fikir versin Saray’a, yokuş aşağı şahlandırdın memleketi!” ifadelerini kullandı.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2020’de kabus bitmiyor! Koronadan sonra şimdi de çekirge istilası çıktı! Can Ataklı: Erdoğan, Akşener'den 'Yargılanmama' Garantisi İstedi Fatih Portakal, Melih Gökçek’i geceleri uyutmayacak bilgiyi açıkladı Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlunun CHP'den aday olacağı ili yazdı