Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye olay 'kandil' göndermesi

626 izlenme 21 Şubat 2022
Reklamlar
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 'kandil' göndermesi yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla MHP'li il başkanları tarafından gönderilen kandilleri paylaştı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Biliyorsunuz elektrik faturasını ödeyemeyen milyonlar için kendi şahsi faturamı ödememe protestosu başlatmıştım.

Amacım ödeyemeyenlerin sesi olabilmektir. Beni elektriğimi kesmekle tehdit ediyorlar. "Donacaksın" diyorlar, "Karanlıkta kalacaksın" diyorlar."

Bunlar beyhude çabalar. Her şeyi göze alarak çıktım. Bu arada Bahçeli, bazı AK Parti sözcülerinden daha ateşli bir 5'li çete savunucusu olup çıkıverdi.

"KOCA MHP'Yİ NE HALE GETİRDİ"

Halkımız bu faturalardan acı çekiyor dedik diye, tüm MHP teşikilatlarına kandil göndertiyor. Bakın gelenlerin hepsi kütüphanemizdeki masada."

Koca MHP'yi ne hale getirdi. Çok yazık. Halk acı içinde Bahçeli 5'li çete savunmasında. Bahçeli, 5'li çetenin karlarını savunadursun, bu iş nereye kadar gidecekse gitsin, işte tam oraya kadar gideceğim ve zamlar geri çekilecek.

Bu kandiller de hoş bir hatıra olarak müzemizde yerini alacak. "Bahçeli kandilleri" olarak...

Hadi iyi akşamlar."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener'den dikkat çeken deprem açıklaması AKP Atatürkçü oldu Abdurrahman Dilipak, üzücü videoyu paylaştı: "CHP döneminde olsa cami önünde toplanırdık" AKP'de toplu istifa