Abdurrahman Dilipak, üzücü videoyu paylaştı: "CHP döneminde olsa cami önünde toplanırdık"

2325 izlenme 25 Ağustos 2023
Reklamlar
Abdurrahman Dilipak, bir kızın babasıyla "Evi payvon gibi, genelev gibi de kullanırım." ifadelerini kullanarak yaptığı tartışmanın videosunu paylaştı. AKP'ye yakınlığıyla bilinen Dilipak o paylaşıma "Bu olay CHP döneminde olsa cami önünde toplanırdık, peki bugün..." notunu düştü.

Genç bir kız ve babası arasında sokağa çıkma üzerine tartışma yaşandı. Genç kızın, eve geç gelmesine kızan babasına "Otel gibi de kullanırım, pavyon gibi de kullanırım, genelev gibi de kullanırım, kerhane gibi de kullanırım." ifadelerini kullandı.

Babasının "Öyle bir dava mı var?" dediği genç kız, "Sana ne, sana ne. Akşam ben çıkarım, yakalama kararı çıkart." şeklinde cevap verdi.

Kadınlara yönelik tepki çeken sözleriyle ve AKP'ye yakınlığıyla sık sık gündeme gelen Dilipak, o videoyu paylaştı. CHP'nin iktidarında böyle bir olay yaşansa cami önünde toplanacaklarını belirten Dilipak şu notu paylaştı: 

"Bunların vebali Lanzaroteyi oy birliği ile geçirenlerde. Onları yakacak ateş, bunlara destek verenleri de yakacak. Bu olay CHP döneminde olsa cami önünde toplanırdık, peki bugün..."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dolardan yeni rekor. Haftanın ilk iş gününde uçuşa geçti 17,82'le 2022 rekorunu kırdı Bakan Pakdemirli'ye yangın bölgesinde isyan eden kadın gözaltına alındı CHP’li Özgür Özel Meclis’te tek tek anlattı! AKP giderayak bunu da yaptı Akşener'den Erdoğan'a: Öyle çarpılırsın ki seni kimse kurtaramaz