Ana Sayfa
21 Şubat 2023 ( 563 izlenme )
Reklamlar

Bakan yardımcısı deprem önemleriyle alay etti, tepki çekince paylaşımını sildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Twitter hesabından depremde hayat kurtaran sismik izolatörlerle ilgili tepki çeken bir paylaşım yaptı. Birpınar, paylaşımını apar topar sildi.

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışıyor.

İlki 7,7 ikinci 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis ve Malatya'da büyük yıkıma yol açtı.

AFAD ise gece saatlerinde uçtuğunda hayatını kaybedenlerin yaşadıklarını belirten Kahramanmaraş merkezli depremlerde 41 bin 20 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kamuoyunda sorumlu olan müteahhitlerin, denetim firmalarının yargılanması, belediye başkanları, bakanlar ve bürokratların ise istifa etmesi beklenirken tepki çeken bir paylaşım geldi.

APAR TOPAR SİLMEK ZORUNDA KALDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Twitter hesabından depremde hayatı kurtaran evlerin ve büyük duvar yıkılmasını önleyen sismik izolatörlerle ilgili alay eden bir paylaşım yaptı.

Araç tekerlekleri üzerine inşa edilen bir evin varlığını paylaşan Bakan Yardımcısı gelen ağır tepkiler üzerine bu paylaşımı sildi.

İşte o twit…

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emniyet'teki büyük tasfiyede düğmeye basıldı: 54 üst düzey isim görevden alınacak Ali Babacan'dan Berat Albayrak'ın istifasına olay yorum Torbalı Belediye Başkanı CHP'li İsmail Uygur yaşamını yitirdi Eski Ziraat Bankası yöneticisinden flaş iddia