Kimseye küfür etmeyeceğiz diyen AK Parti adayı ancak 10 saniye dayanabildi

654 izlenme 26 Mart 2024
Reklamlar
AK Parti’nin Yozgat Kadışehri Adayı Şabettin Aksoy’un ilçesinde düzenlendiği mitingde ilginç anlar yaşandı. Aksoy, sağduyulu ve hoşgörülü bir açıklama yapmasının ardından, mikrofonun açık olduğunu unutunca küfür etti.

AK Parti’nin Yozgat Kadışehri Adayı Şabettin Aksoy, yerel seçimler kapsamında memleketinde miting düzenlendi.

Seçim otobüsü üstünde halka hitap eden Şabettin Aksoy, “Oy için kimseye iftira atmayacağız, hakaret etmeyeceğiz, dedikodu yapmayacağız, fitne fesat üretmeyeceğiz” dedi.

sabet.jpg

Aksoy bu sözlerinin ardından mikrofonun açık olduğunu unuttu ve yanındaki isme, “Seçimi kazanırsa AK Parti’ye geçecek diyormuş g.vatlar” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Aksoy, kendinden sonra mikrofonu alan AK Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül’e de sufle verdiği görüldü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li vatandaştan ekonomi yorumu: Gerekirse karnımıza iki taş bağlayacağız yine de hükümeti destekleyeceğiz Süleyman Soylu’nun attığı tweete Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’den zehir zemberek yanıt. Bakanlar arasında büyük gerilim! Fatih Altaylı deprem bağışlarının akıbeti hakkında ipucu verdi. AKP ve MHP'ye ateş püskürdü Demagoji yapmakta sınır tanımıyorlar! Cem Küçük'ün canlı yayındaki ekmek hesabı herkesi perişan etti