Silivri açıklarında 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

5984 izlenme 28 Eylül 2019
Reklamlar
Son dakika: İstanbul Silivri'de 5,8 şiddetinde yaşanan depremin ardından bugünde aynı bölgede 3,8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Perşembe günü merkez üssü Silivri olan 5,8'lik depremle sallanan İstanbul'da deprem fırtınası devam ediyor. Son dakika haberine göre yüzlerce artçının meydana geldiği İstanbul'da bugün bir deprem daha yaşandı. Merkez Üssü, Silivri açıkları olan depremin büyüklüğünü AFAD ve Kandilli Rasathanesi 3,8 olarak duyurdu..

NE OLMUŞTU?

İstanbul'da perşembe günü saat 14.00 sıralarında meydana gelen deprem büyük panik yaratmıştı. AFAD depremin şiddetini 5,8 olarak duyurmuştu. İstanbul, Bursa, Kocaeli'de okullar bir günlüğüne tatil edildi. Silivri'nin 21.68 kilometre açıklarında meydana gelen deprem, İstanbul'un birçok ilçesinde hissedilirken, Kocaeli'de de hissedilmişti. İstanbul'da geçtiğimiz salı günü de 4,6 şiddetinde deprem yaşanmıştı..

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Binali Yıldırım, Azerbaycan’da trafik kazası geçirdi Alkollü içeceklere ve sigaraya zam geliyor! Vergi Uzmanı Ozan Bingöl tarih verdi AKP'li büyükşehir belediyesi halkı kandırdı Berat Albayrak’ın istifası sonrası Fatih Portakal’dan bomba yorum