Ana Sayfa
04 Mart 2024 ( 95 izlenme )
Reklamlar

Kuyruğun başı var sonu yok! Kırmızı ete 130 liralık indirimi duyan dükkana akın etti

Küresel boyuttaki ekonomik kriz nedeniyle Türkiye'de de son dönemde kırmızı et fiyatlarına art arda zamlar gelirken İstanbul Güngören'de özel bir işletmenin yaptığı indirim kapıda uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu. 448 TL olan etin kilosunu 318 TL'ye indiren işletmenin kapısında oluşan kuyruğa ilişkin görüntüler kısa sürede gündem oldu.

Son dönemde küresel boyuttaki ekonomik kriz et fiyatlarında da dalgalanmalara neden olurken, market ve kasaplarda neredeyse her gün etiket değişiyor.

İNDİRİMİ DUYANLAR DÜKKANA AKIN ETTİ

İndirimleri takip eden vatandaşlar ise soluğu bu marketlerde alıyor. İstanbul Güngören'de bu sabah özel bir işletmenin kırmızı ete yaptığı indirim sonrası vatandaşlar adeta dükkana akın etti.

KUYRUĞUN GÖRÜNTÜSÜ GÜNDEM OLDU

448 TL olan etin kilosunu 318 TL'ye indiren işletmenin kapısında uzun kuyruklar oluşurken, başı ve sonu belli olmayan kuyruğun görüntüsü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Atatürk’ü hedef aldı: Artık kendi hikayemizi yazma zamanıdır Şanlıurfa'da 14 yaşındaki kız şantajlara dayanamayıp polise gitti İstanbul'da esaret altındaki kurdun inanılmaz görüntüsü! Berat Albayrak ''Burası çok önemli'' diye kitap yazdı