Ana Sayfa
26 Mayıs 2021 ( 1955 izlenme )
Reklamlar

Meral Akşener'den Erdoğan'a sözlerine yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında İYİ Parti'nin Rize programında yaşananlar hakkında söylediklerine İYİ Parti lideri Meral Akşener'den yanıt geldi. Akşener, İşte biz, tam olarak da bu nedenle,İYİleştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz." dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, AKP Grup Toplantısında kendisini hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. Sosyal medya hesabından Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerinin yer aldığı haberi alıntılayıp paylaşan Akşener, "İşte biz, tam olarak da bu nedenle, İYİleştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz." dedi.

Erdoğan, Akşener'e "Gelin hanıma Rize'de gayet güzel bir ders verdiler. Gerekeni yaptılar. Bu daha bir, daha neler olacak neler.. Bunlar iyi günler." demişti.

Akşener'in paylaşımı şu şekilde;

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

14 Mayıs eçim gecesi için olay ifadeler: Herşey bir oyundu " Kanıtlar Ortaya Çıktı " Yavuzyılmaz Çıldırdı PTT'de 300 Milyon TL'lik Soygun Benzine büyük zam geliyor Berat Albayrak’ın bırakıp gideceğini bilmişti. Bakan Nureddin Nebati’nin akıbetini açıkladı!